Здравейте , мисля да сложа два Blaupunkt-a отзад на кората (10 инча са , не ми се режат корите...). В задните врати имам прекарани кабели за колони , от тях ли да продължа за отзад ? И въпроса , който всъщност ме интересува е как да ги скрия тези кабели , от къде точно да ги прекарам ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Прекараване на кабели до кората
Collapse
X
-
Ей , колега , нещо си сънен... Разбира се , че ще режа кората , не искам да режа корите по вратите
Относно каберите - и аз мисля да ги продължа , само трябва да видя как да прекарам кабелите под пластмасите
Хиляда триста петдесет и един кубически сантиметра сърце...
Comment
-
Ааааааа, яасноА кабелите ако не искаш да ги режеш ще стане малко по-сложно, защото ще трябва да ги продължиш със съответнния мъжки куплунг, което не знам как ще го направиш, защото трябва да извадиш кабела от вратата и да го пуснеш надолу под кората, за да можеш да изолираш вратите.Демек кабела да си върви по пътя без въобще да минава през вратата, което би станало доста по-лесно ако срежеш кабела там къето влиза във вратите и да го продължиш от там. Въпреки това си мисля, че кабела който влиза във вратата има достатъчно дължина, така че да слезне до кората без буксите да се паднат посредата и да не можеш да си затвориш вратата. Тогава обаче трябва да се чудиш как да набуташ буксите под кората, което няма да стане
Затова без рязане няма да минеш. Пускаш кабела надолу към кората, режеш старата букса и слагаш едни хубави кабелни обувки и нататък теглиш кабел колкото ти душа дава
The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
r
Колега ,не виждам дали колата ти е с 4 или 2 врати,но ако е с две ще ти кажа аз как го направих.Става много лесно. Като махнеш капака на колоната,отвиваш колоната,махаш я откачаш кабелите,сварзваш си ги с продалжението,след това бъркаш с ръка зад кората и ги изкарваш отзад в багажника.Там като се покажат от кората са съвсем близо до задната кора,където ще са ти колоните.А после ако искаш можеш да си върнеш страничните колони на мястото. Аз така си направих моите и стана много добре. Успех!Alfa Romeo 145 QV 2000
Comment
Comment